Koblációs Mandulaműtét

Koblációs Mandulaműtét

16. nap

2017. január 20. - f1yerz

Teljesen elmút a fájás, már csak ásításnál érzem minimálisan a húzódást. Reggel még mindig száraz a torkom, be van készítve a víz előre. Fájdalom csillapító a 13. nap óta nem volt, és a diétám is visszaállt a normálisra. Ma pl ettem sültkrumplit, ami fenomenális érzés volt. Idővel még jelentkezem majd, hogy milyen az élet a műtét óta, de alapvetően nem túl sok frissítésre lehet számtani.. :) Ha valaki műtétre készül, és szeretné hasonlóan megosztani a tapasztalatait, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot és írhat ide a blogba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandulamutet.blog.hu/api/trackback/id/tr9012140469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KaticaRed 2018.05.07. 01:12:08

Köszi a megosztást, 5 napja lesz, h kiblációs mandulaműtéten estem át, elég sok erőt merítek ebből a blogból.Nekem kicsit előbb történik minden és több cataflamot is szedek, mint te, de remélem, nem lesz gondom.
süti beállítások módosítása